Meijvogel Inbraakbeveiliging

Vacature: Elektromonteur

Als elektromonteur bij Meijvogel Inbraakbeveiliging ben je verantwoordelijk voor het monteren, demonteren en tijdig repareren van divers beveiligingsapparatuur. We zoeken iemand met enige ervaring en vaardigheden op technisch gebied, die in staat is om zelfstandig te werken en nauwkeurig te werk gaat. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit in je werk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden richting de klant en ben je in staat om samen te werken met collega’s en klanten.

Wat zoeken wij in jou als elektromonteur?

  • Aantoonbare ervaring als elektromonteur
  • Enige kennis van en ervaring met het monteren, demonteren en repareren van beveiligingsapparatuur
  • In het bezit van een Rijbewijs B
  • Zelfstandigheid en nauwkeurigheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Teamspeler

Wat Meijvogel Inbraakbeveiliging jou kan bieden

Als elektromonteur bij Meijvogel Inbraakbeveiliging kom je te werken in een dynamisch bedrijf met een prettige en nuchtere werksfeer. We bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Meer weten over de functie?

Heb je interesse in de functie van elektromonteur bij Meijvogel Inbraakbeveiliging en wil je meer weten over de specifieke taken en verantwoordelijkheden?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de functie en beantwoorden al je vragen. Wie weet tot snel!