Camerabewaking

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning of bedrijfspand te beveiligen met een camerasysteem. Slim! Met een camerasysteem houdt u precies in de gaten wat er rondom het huis gebeurt. Waar u op het moment van beweging bent, maakt niet uit. Alle camerasystemen van Meijvogel inbraak Beveiliging zijn te bedienen via een app waardoor u 24/7 alle camerabeelden kunt bekijken.

Diverse soorten camera’s

Camera’s zijn er in diverse soorten en maten. Van klein tot groot en van opvallend tot zelfs onzichtbaar. Zelf is het lastig om de keuze te maken voor de juiste camera. Er zijn zoveel factoren waar u rekening mee moet houden. Kiest u voor een 360 graden camera buiten of een slimme beveilingscamera voor in huis? Draadloze camerabewaking of bedraad? Gelukkig heeft Meijvogel Inbraak Beveiliging alle kennis in huis om u hierover te adviseren.

Camerabewaking plaatsen

Mag een bewakingscamera overal geplaatst worden? Goede vraag! Een camerasysteem mag in principe overal worden geplaatst. De belangrijkste regel hierbij is dat u met de camera alleen eigen bezittingen mag filmen. Eigendommen van anderen mogen niet worden gefilmd. Denk hierbij aan het huis of de tuin van de buren. Daarnaast mag u de openbare weg niet filmen.

Camerasysteem onderhoud & service

Een camerabewaking systeem heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Wij adviseren dan ook altijd een onderhoudscontract te nemen voor uw camerasysteem. Het systeem wordt regelmatig gecontroleerd om zo te kijken of het alarmsysteem nog goed functioneert en of het de juiste beelden registreert. Daarnaast wordt het systeem gelijk voorzien van de laatste software.

camera_systemen_hikvision_color_vu_gold_label_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel

Kies voor een camerasysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Klaar om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een camerasysteem? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. Samen bespreken we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale beveiliging van alle ruimtes in en rondom het huis.

Contacteer onze specialist