Meijvogel Inbraakbeveiliging

Kluizen

Waardevolle spullen in huis wilt u beschermen. Wanneer een inbreker uw huis betreedt of er brand in huis uitbreekt, geeft het toch een goed gevoel dat u uw waardevolle spullen niet direct kwijt bent. Denk daarom na over het plaatsen van een kluis in uw woning. Een kluis helpt niet direct aan het voorkomen van een inbraak, maar zorgt er wel voor dat inbrekers niet bij uw waardevolle spullen komen. Daarnaast beschermt een brandwerende kluis ook tegen brand en hitte, waardoor u zeker weet dat uw spullen altijd veilig zijn. Meijvogel Inbraak Beveiliging denkt graag met u mee.

Inhoud van een kluis

In een kluis plaatst u waardevolle spullen. Kluizen zijn er in verschillende soorten en maten. In een kluis worden waardevolle spullen bewaart, zoals:

  1. Documenten
  2. Data
  3. Geld
  4. Juwelen
  5. Wapens
  6. Sleutels

Kluis in huis plaatsen

Een kluis in huis is meer dan alleen een stalen behuizing – het vertegenwoordigt gemoedsrust en een veilige haven voor uw kostbaarste bezittingen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, sieraden met sentimentele waarde, contant geld of andere waardevolle items, een goed geplaatste en beveiligde kluis kan uw bezittingen beschermen tegen diefstal, brand en andere onvoorziene omstandigheden.

Verankeren van een kluis

Een kluis kopen is één. Vergeet hierna niet om de kluis te verankeren. Het verankeren van uw kluis is eigenlijk net zo belangrijk als het hebben van de kluis zelf. Als een kluis niet is verankerd, kan iemand zo met de kluis naar buiten lopen. Dat is wel het laatste wat u wilt. Het is verstandig om de kluis aan beton te verankeren door middel van speciale ankers. Ons specialistische team van Meijvogel Inbraak Beveiliging heeft het juiste apparatuur in huis en weet precies hoe ze dit bij u het beste kunnen doen.

Muurkluis kopen bij Meijvogel Inbraak Beveiliging

Heeft u nog geen kluis in huis en wilt u graag uw waardevolle spullen beschermen? Bestel vandaag nog een kluis en laat deze door ons verankeren. Liever eerst even langskomen om de mogelijkheden voor de kluizen te bekijken? Plan direct een afspraak in met onze specialist Cees Ouwehand.

Contacteer onze specialist Cees