Certificaten – Keurmerken

Meijvogel Inbraakbeveiliging is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)

De VEB is een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. De VEB vertegenwoordigt ruim 800 bedrijven. Hierdoor heeft de VEB een belangrijke stem binnen de beveiligingsbranche. Binnen de VEB zijn diverse soorten beveiligingsbedrijven, elk met eigen specifieke kenmerken en VEB-eisenpakket, actief.

Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Bij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zoals  Meijvogel Inbraakbeveiliging krijg je vakkundig advies en deskundige aanleg van een alarminstallatie. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

Je hoeft zelf niet te onderzoeken of je het juiste beveiligingsadvies van Meijvogel Inbraakbeveiliging hebt ontvangen en/of dat Meijvogel Inbraakbeveiliging goede kwaliteit en diensten levert. Dat heeft de VEB al gedaan, omdat alle aangesloten leden jaarlijks worden geïnspecteerd.

Voor meer informatie, gaat u naar de VEB website.


Meijvogel Inbraakbeveiliging is een NRB-4 erkend bedrijf

nrb-4 gecertficeerd  meijvogel inbraakbeveiliging katwijkDe stichting Kennis Centrum Beveiliging is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die op een servicegerichte en klantvriendelijke wijze haar diensten levert aan aangesloten bedrijven zoals Meijvogel Inbraakbeveiliging. De stichting streeft naar een doelmatige, op de praktijk afgestemde beveiliging van panden en objecten, waarbij kwalitatieve bouwkundige beveiliging voorop staat.

De stichting is een kenniscentrum op het gebied van bouwkundige en Elektromechanische oplossingen van panden en objecten. De inbreng van Meijvogel Inbraakbeveiliging en de andere  aangesloten bedrijven is daarbij van groot belang om te komen tot betere inbraakbeveiliging en een verbetering van de sociale veiligheid in woningen, woongebouwen, winkels, instellingen, bedrijfspanden en openbare gebouwen.

Maatwerk oplossingen is dan ook een primair begrip op basis van de dagelijkse praktijk. Deze unieke gelegenheid biedt mogelijkheden om te komen tot betere regelgeving, werkbare richtlijnen en actuele, op de praktijk afgestemde oplossingen. Geheel productonafhankelijk.