Deuren

Deuren bepalen het karakter van een huis. Of we het nu over een voordeur, achterdeur of binnendeur hebben… alle deuren dragen bij aan de sfeer van een woning. De buitendeuren die wij leveren zijn gecertificeerd met inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment deuren die het keurmerk Nationale Richtlijn Beveiliging hebben en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) meerpuntssluitingen. Zo weet u zeker dat u uw woning op de juiste manier beveiligd.

Maatwerk buitendeuren

Een deur zorgt ervoor dat u naar binnenkomt, maar geeft ook een inbreker de mogelijkheid om naar binnen te komen. Zeker als u deuren heeft zonder de juiste certificaten. Om te garanderen dat alles op maat is, meten wij voor de plaatsing van een nieuwe deur altijd in. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar wij op moeten letten, zodat wij de plaatsing zonder problemen kunnen uitvoeren.

Veilig hang- en sluitwerk

Bij een gecertificeerde deur maakt het hang- en sluitwerk de deur helemaal af. Daarnaast kan een cilinder niet ontbreken. Wij raden het aan om voor de cilinder te kiezen met het SKG-keurmerk. Cilinders leveren en monteren wij met sleutelcertificaat. Dit zorgt ervoor dat uw sleutels alleen bijgemaakt kunnen worden met het certificaat. Hiermee beveiligt u uw sleutels optimaal.

Groot assortiment deuren

Meijvogel Inbraak Beveiliging heeft een groot assortiment aan binnen- en buitendeuren. Of uw voorkeur uitgaat naar modern, klassiek of juist iets er tussenin… In ons brede aanbod is er voor elke stijl een geschikte deur met passend deurbeslag te vinden.

deuren_weekamp_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk_FIB

Bestel gecertificeerde deuren bij Meijvogel Inbraak Beveiliging

Een gecertificeerde deur is een van de eerste stappen naar een veilige woonomgeving. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging bestelt u een gecertificeerde deur met bijpassende meerpuntsluiting. Zo hoeft u zich hier verder geen zorgen over te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Contacteer onze specialisten