Cilinders & veilig hang- en sluitwerk

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging vindt u, naast de cilinders, een breed assortiment veilig hang- en sluitwerk. Al het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het hang- en sluitwerk onderhoudsvriendelijk en hebben ze een lange levensduur. De keuze voor de juiste cilinder en bijpassend hang- en sluitwerk is cruciaal voor de beveiliging van uw woning.

Voorkom cilindertrekken

Wist u dat een inbreker binnen 30 seconden binnen kan zijn? Dit komt doordat de cilinder of de kern van de cilinder uit de deur wordt getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten. Hierdoor breekt de cilinder af. Voorkom dit en kies voor veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging SKG*** of vervang de huidige cilinders door een cilinder SKG***.

Beveiliging van bergings- en schuurdeuren

Sinds 2020 is het verplicht om cilindertrekbeveiliging te hebben op bergings- en schuurdeuren. Cilindertrekbeveiliging vermindert namelijk de kans op een inbraak. Pakt u binnenkort de beveiliging van uw woning aan? Vergeet dan ook de bergings- en schuurdeuren niet. Ook daarvoor bent u bij Meijvogel Inbraak Beveiling op het juiste adres.

Cilinders in alle soorten en maten

Goed om te weten: wij leveren en monteren cilinders in diverse soorten en maten. Wij adviseren om altijd voor een cilinder met SKG-keurmerk te kiezen. Bij alle cilinders leveren wij een sleutelcertificaat. Met dit sleutelcertificaat zorgt u ervoor dat uw sleutels alleen bijgemaakt kunnen worden op vertoon van het certificaat.

 

veiligheidbeslag_kerntrek_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk_FIB

Cilinders & hang- en sluitwerk van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Een goed begin is het halve werk. Beveilig met de juiste cilinders het passend hang- en sluitwerk op de beste manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. Samen bespreken we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale beveiliging van de ruimtes.

Contacteer onze specialist