Meijvogel Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Wist u dat er jaarlijks 23.500 woninginbraken plaatsvinden in Nederland? Extra belangrijk om ervoor te zorgen dat inbrekers uw woning voorbijlopen. Het is namelijk een vervelend gevoel als er andere mensen in uw woning zijn geweest en tussen uw spullen hebben gerommeld. Dat is iets wat u natuurlijk nooit mee wilt maken. Voel u veilig in uw eigen woning en kies voor inbraakbeveiliging. Benieuwd welke inbraakbeveiliging het beste bij uw huis en wensen past? Wij helpen u hier graag bij, zodat we inbrekers geen kans geven.

Soorten inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende manieren om een woning, bedrijfspand, wooncentrum, ziekenhuis of school te beveiligen. Door de beveiliging op verschillende onderdelen optimaal in te zetten, vermindert u de kans op een inbraak. Benieuwd welke soorten woonbeveiliging er zijn?

 

Ons werkgebied betreft de provincie Zuid-Holland, waar we vooral actief zijn binnen de cirkel rond Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Rijnsburg, Katwijk en Den Haag.


Meijvogel Inbraakbeveiliging is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)

De VEB is een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. De VEB vertegenwoordigt ruim 800 bedrijven. Hierdoor heeft de VEB een belangrijke stem binnen de beveiligingsbranche. Binnen de VEB zijn diverse soorten beveiligingsbedrijven, elk met eigen specifieke kenmerken en VEB-eisenpakket, actief.

Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Bij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zoals Meijvogel Inbraakbeveiliging krijg je vakkundig advies en deskundige aanleg van een alarminstallatie. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

Je hoeft zelf niet te onderzoeken of je het juiste beveiligingsadvies van Meijvogel Inbraakbeveiliging hebt ontvangen en/of dat Meijvogel Inbraakbeveiliging goede kwaliteit en diensten levert. Dat heeft de VEB al gedaan, omdat alle aangesloten leden jaarlijks worden geïnspecteerd.

Voor meer informatie, gaat u naar de VEB website.