Intercom Woning

Altijd willen weten wie er voor uw deur staat? Met een intercomsysteem voor uw woning regelt u het eenvoudig. Met een intercom heeft u op afstand controle over de toegang en voorkomt u verrassingen. Of u nu een woningeigenaar bent, deel uitmaakt van een VvE of een bedrijf runt dat de toegang tot uw terrein, pand of woning wil beheren, een intercomsysteem biedt uitkomst. Laat mensen zich eerst bij u melden en kies voor een betrouwbare intercom voor uw huis.

Intercom met camera voor uw woning

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging bieden we een breed scala aan intercomsystemen voor uw woning. U kunt kiezen voor een intercom met of zonder camera. Met een intercom met camera hoort én ziet u niet alleen wie er aan uw deur staat. Deze geavanceerde technologie voorkomt dat iemand zich voordoet als iemand anders en biedt u altijd een dubbele controle. Bovendien kunt u tegenwoordig de intercom eenvoudig bedienen via een app, waardoor deze niet meer beperkt is tot een centrale ruimte.

Toegangscontrole

Een draadloze intercom voor in huis biedt u gemak en flexibiliteit bij het beheren van uw toegangssysteem. Met een draadloze intercom geniet u van een audio-/videoverbinding met bezoekers buiten uw huis, zonder gedoe met bekabeling. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging adviseren we om uw draadloze intercom te combineren met een toegangscontrolesysteem, waarbij u op verschillende manieren de functies kunt configureren. Met een druk op de knop kunt u op afstand een deur openen of gebruikmaken van een toegangscode om het hek te openen.

Onderhoud & service

Om ervoor te zorgen dat uw intercomsysteem optimaal blijft functioneren, is regelmatig onderhoud essentieel. Wij adviseren u daarom om jaarlijks preventief onderhoud uit te laten voeren. Met het preventieve onderhoud van Meijvogel Inbraak Beveiliging voorkomt u storingen, blijft uw toegangssysteem veilig en verlengt u de levensduur van uw intercom.

intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Wilt u graag zien wie er voor uw deur staat en zelf bepalen wie u binnenlaat? Kies dan voor een hoogwaardig intercom systeem in huis van Meijvogel Inbraak Beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons ervaren team staat voor u klaar om deskundig advies te geven en de mogelijkheden met u te bespreken.

Contacteer onze specialisten