Meijvogel Inbraakbeveiliging

Intercom Leiden

Altijd op de hoogte zijn van wie er aan uw deur staat? Regelen we met een intercomsysteem in Leiden. Met behulp van een intercom kunt u op afstand de toegang controleren en voorkomt u onverwachte verrassingen. Een intercomsysteem is bijzonder geschikt voor woningeigenaren, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en bedrijven die willen verzekeren dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot hun terrein, pand of woning. Laat mensen zich eerst bij u melden en kies voor een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging.

Intercom Leiden met camera

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging bieden wij een breed scala aan intercomsystemen in Leiden, elk met hun eigen kenmerken en afmetingen. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen een intercomsysteem met of zonder camera. Met een intercomsysteem met camera kunt u niet alleen de stem horen van degene die toegang wil, maar kunt u ook visueel verifiëren wie het is. Hierdoor is het onmogelijk voor iemand om zich voor te doen als iemand anders en heeft u altijd een dubbele controle. Dankzij de voortschrijdende technologie hoeft de intercom niet langer in een centrale ruimte te worden geplaatst, maar kunt u deze eenvoudig bedienen via een handige app.

Toegangscontrole

Met een intercom kunt u gemakkelijk een audio- en videoverbinding tot stand brengen tussen u en de persoon buiten. Om deze reden raden wij altijd aan om uw intercom te combineren met een toegangscontrolesysteem. Op deze manier kunnen we de functies op verschillende manieren configureren. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om op afstand een deur te openen met een drukknop, of een code te gebruiken om het hek te ontgrendelen. Hierdoor heeft u volledige controle over wie er toegang krijgt tot uw terrein of pand.

Onderhoud & service

Voor een optimale werking van uw intercomsysteem is regelmatig onderhoud essentieel. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging raden wij u aan om uw systeem jaarlijks preventief te laten onderhouden. Met ons preventieve onderhoud vermijdt u onnodige storingen, blijft het toegangssysteem veilig en bent u verzekerd van een langere levensduur van uw intercominstallatie.

intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Wilt u graag duidelijk zien wie er bij uw deur staat en zelf de controle behouden over wie u binnenlaat? Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te voorzien van passend advies en om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer onze specialisten