Meijvogel Inbraakbeveiliging

Intercom Kantoren

Wilt u altijd weten wie er voor de deur staat? Met een betrouwbaar intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging heeft u volledige controle over de toegang, zodat u nooit meer voor verrassingen komt te staan. Of u nu een kantooreigenaar bent, deel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE) of een bedrijf runt dat de toegang tot uw terrein, pand of woning wil beperken, onze intercomsystemen bieden de ideale oplossing. Door mensen zich eerst bij u te laten melden, kunt u bewust kiezen wie er toegang krijgt met behulp van een intercom.

Intercom met camera in uw Kantoor

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging bieden we een breed scala aan intercomsystemen in verschillende varianten en formaten. U kunt bij ons kiezen uit intercoms met of zonder camera. Met een intercomsysteem met camera kunt u niet alleen horen wie er aanbelt, maar ziet u ook direct wie er voor de deur staat. Dit voorkomt dat mensen zich als iemand anders voordoen en biedt u altijd een dubbele controle. Bovendien kunt u met de geavanceerde technologie van tegenwoordig de intercom eenvoudig bedienen via een handige app, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot de beelden.

Toegangscontrole

Om optimale beveiliging te garanderen, raden wij aan om uw intercom te combineren met een toegangscontrolesysteem. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging kunnen wij deze functie op verschillende manieren instellen, zodat u volledige controle heeft over wie er toegang krijgt tot uw kantoorpand. Of u nu op afstand een deur wilt openen met een druk op de knop of een code wilt gebruiken om het hek te openen, wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Onderhoud & service

Het is belangrijk om te weten dat een intercomsysteem regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te blijven functioneren. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging adviseren wij daarom om uw systeem jaarlijks preventief te laten onderhouden. Met ons preventieve onderhoud voorkomt u onnodige storingen, zorgt u ervoor dat het toegangssysteem veilig blijft en verlengt u de levensduur van uw intercom.

intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Bent u geïnteresseerd in een intercomsysteem waarmee u altijd kunt zien wie er voor de deur staat? En wilt u zelf bepalen wie u binnenlaat? Kies dan voor een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons ervaren team staat klaar om u van deskundig advies te voorzien en alle mogelijkheden met u te bespreken.

Contacteer onze specialisten