Meijvogel Inbraakbeveiliging

Intercom Den Haag

Altijd weten wie er voor de deur staat? Regel het met een intercom systeem in Den Haag. Met een intercom controleert u op afstand de toegang en komt u niet voor verrassingen te staan. Een intercomsysteem is uitermate geschikt voor woningeigenaren, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en bedrijven die willen zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot hun terrein, pand of woning. Laat mensen zich eerst bij u melden en kies voor een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging.

Intercom Den Haag met camera

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging bieden we diverse soorten en maten intercomsystemen aan in Den Haag. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een intercom met of zonder camera. Met een intercom met camera hoort u niet alleen degene die naar binnen wil, maar kunt u ook zien wie het is. Hierdoor is het onmogelijk voor iemand om zich als iemand anders voor te doen en heeft u altijd een dubbele controle. Dankzij de voortschrijdende technologie hoeft de intercom niet langer in een centrale ruimte te hangen, maar kunt u deze eenvoudig bedienen via een handige app.

Toegangscontrole

Een intercom zorgt voor een audio-/beeldverbinding tussen u en de persoon buiten. Wij raden daarom altijd aan om uw intercom te combineren met een toegangscontrolesysteem. Op deze manier kunnen wij de functies op verschillende manieren instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand een deur openen met een knop of een code gebruiken om het hek te openen.

Onderhoud & service

Om uw intercomsysteem optimaal te laten functioneren, is regelmatig onderhoud nodig. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging adviseren wij u dan ook om uw systeem jaarlijks preventief te laten onderhouden. Met ons preventieve onderhoud voorkomt u onnodige storingen, blijft het toegangssysteem veilig en bent u verzekerd van een langere levensduur van uw intercom.

intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Wilt u graag zien wie er voor de deur staat en zelf bepalen wie u binnenlaat? Kies dan voor een hoogwaardig intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons ervaren team staat klaar om u van een passend advies te voorzien en de mogelijkheden met u te bespreken.

Contacteer onze specialisten