Meijvogel Inbraakbeveiliging

Intercom Bedrijfspanden

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging begrijpen we het belang van veiligheid en controle bij bedrijfspanden. Daarom bieden we geavanceerde intercomsystemen aan die speciaal zijn ontworpen voor eigenaren van bedrijfspanden, VvE’s en bedrijven die hun terrein, pand of woning willen beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Intercom in bedrijfspand: Altijd weten wie voor de deur staat

Onze intercomsystemen stellen u in staat om altijd te weten wie er voor de deur staat. Voordat iemand toegang krijgt tot uw pand, dienen ze zich eerst bij u te melden via het intercomsysteem. Op die manier behoudt u de volledige controle over wie er binnenkomt.

Voordelen intercoms in bedrijfspanden

  • Beveiliging: Intercoms bieden controle over wie toegang heeft tot het pand, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen.
  • Identificatie: Met een intercom kunt u horen en soms zelfs zien wie er voor de deur staat, waardoor u bezoekers kunt identificeren voordat u ze binnenlaat
  • Gemak: Intercomsystemen stellen u in staat om bezoekers op afstand toegang te verlenen zonder fysiek naar de deur te hoeven gaan.
  • Veiligheid: Ze bevorderen de veiligheid van medewerkers en bezoekers, aangezien u ongewenste personen buiten kunt houden.

Versterkte beveiliging met intercomsysteem met camera

Kies voor extra beveiliging met een intercom met camera. Naast het horen van de bezoeker, kunt u ook direct zien wie er voor de deur staat. Dit versterkt de beveiliging, omdat het voorkomt dat mensen zich kunnen voordoen als iemand anders. Onze geavanceerde intercoms maken gebruik van moderne technologie en zijn eenvoudig te bedienen via een handige smartphone-app.

Intercom voor bedrijfspanden

Onderhoud & service van intercoms

Om ervoor te zorgen dat uw intercomsysteem in het bedrijfspand optimaal blijft functioneren, is regelmatig onderhoud essentieel. Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging raden wij u sterk aan om jaarlijks preventief onderhoud uit te laten voeren aan uw intercomsysteem. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw intercom veilig en betrouwbaar blijft functioneren, waardoor u storingen voorkomt en de levensduur van het systeem verlengt.

Contacteer onze specialisten
intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Wilt u altijd weten wie er voor de deur staat en zelf bepalen wie u binnenlaat in uw pand? Kies dan voor een geavanceerd intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te voorzien van passend advies en de mogelijkheden met u te bespreken.