Meijvogel Inbraakbeveiliging

Intercom Appartementen

Altijd al willen weten wie er voor uw deur staat? Met de geavanceerde intercomsystemen voor appartementen van Meijvogel Inbraak Beveiliging regelt u dit eenvoudig. Of u nu een woningeigenaar bent, deel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE), of een bedrijf runt dat de toegang tot uw terrein, pand of woning wil beheren, ons intercomsysteem biedt de oplossing. Laat mensen zich eerst bij u melden en kies voor een betrouwbare intercom voor uw appartement.

Intercom met camera voor uw appartement

Bij Meijvogel Inbraak Beveiliging hebben we speciaal ontworpen intercomsystemen voor appartementen, inclusief de geavanceerde intercom deurbel appartement. Onze intercoms zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals camera’s en draadloze bediening via een app. Met een intercom met camera hoort én ziet u niet alleen wie er aan uw deur staat, maar voorkomt u ook dat iemand zich voordoet als iemand anders. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging en biedt u altijd een dubbele controle. Bovendien kunt u de intercom eenvoudig bedienen via uw smartphone, waardoor u niet langer beperkt bent tot één centrale ruimte.

Toegangscontrole op maat

Onze intercomsystemen bieden niet alleen de mogelijkheid om te zien wie er voor uw deur staat, maar stellen u ook in staat om de toegang tot uw appartement te beheren. Met een draadloze intercom geniet u van een audio-/videoverbinding met bezoekers buiten uw appartement, zonder gedoe met bekabeling. Om uw toegangssysteem verder te optimaliseren, adviseren we u om uw intercom te combineren met een toegangscontrolesysteem. Hiermee kunt u op verschillende manieren de functies configureren, zoals het op afstand openen van de deur met een druk op de knop of het gebruik van een toegangscode om het hek te openen.

Onderhoud & service

Om ervoor te zorgen dat uw intercomsysteem altijd optimaal blijft functioneren, adviseren wij bij Meijvogel Inbraak Beveiliging jaarlijks preventief onderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor voorkomt u storingen, blijft uw toegangssysteem veilig en verlengt u de levensduur van uw intercom. Ons ervaren team staat klaar om deskundig advies te geven en de mogelijkheden voor het vervangen van uw intercom in uw appartement met u te bespreken.

intercom_hikvision_villa_kit_MIB_Inbraakbeveiliging_meijvogel_Katwijk

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging

Wilt u graag zien wie er voor uw deur staat en zelf bepalen wie u binnenlaat? Kies dan voor een hoogwaardig intercomsysteem van Meijvogel Inbraak Beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons ervaren team staat voor u klaar om deskundig advies te geven en de mogelijkheden met u te bespreken. Met onze intercomsystemen zorgt u voor veiligheid en toegangscontrole in uw appartement.

Contacteer onze specialisten